Jordgubbskvarts

Smaka på det, visst låter bara namnet som en riktigt vacker sten?! Jag har gått och fingrat på chips av jordgubbskvarts flera gånger men alltid lagt dem ifrån mig. Jag har inte vetat vad jag ska göra med dem, inte sett sammanhanget för dem. Häromdagen fick de dock följa med hem för nu vet jag vad jag ska göra med dem.

Kan knappt bärga mig, vill sätta igång med en gång. Bara det att jag har kommit in i ett kreativt flow och har en massa idéer på nya smycken. De liksom trängs och vill bli omvandlade till smycken direkt så de får helt enkelt ställa sig i kö så får jag göra en i taget. Passar perfekt till det här vädret för bland det bästa jag vet är att sitta ute på altanen i solen och göra smycken. Det är riktig guldkant i vardagen.

Jag vet vad jag har tänkt med jordgubbskvartsen och jag visste också vilken färg jag hade tänkt ha till. Ibland kan det ramla ner några andra pärlor bredvid av en slump och då ser man att de också passar bra ihop. Får helt enkelt se vilken kombination det blir när det är dags.

Om man läser om jordgubbskvartsen sägs den vara en sten med vibration av lugn och tillförsikt. Dess budskap är ”ta vara på dagen”. Det är en sten för dig som vill känna tacksamhet, vara generös och förstärka kärleken i ditt liv. Med denna kan du få hjälp att hitta din soulmate, om du inte redan funnit den. Låter inte så illa alls tycker jag.

Detta är inlägg 76 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.