Ambassadör

För en tid sedan funderade jag lite på det här med modebloggar och att det finns en tydlig likriktning i det här med utseende. Att så många verkar ha samma ideal de strävar mot. Att hitta några som går utanför detta är svårt har jag märkt men jag letar vidare, såklart att inte alla vill se ut på samma sätt!?

Någon som verkligen går utanför detta är Joanna. Jag har följt henne på Instagram ett bra tag vid det här laget och det verkar vara en riktigt härlig tjej. Hon kan trippa runt i värsta kontorsoutfiten som för tankarna till en bolagsstämma i ett modeföretag ena dagen för att i nästa inlägg stå på löpbandet snortidigt på morgonen utan smink och svettas vettet ur sig. Eller skälla på sopgubben med stränga rösten som bar henne fara och flyga på morgonen bara för att hon råkade vara i vägen. För att inte tala om att hon fräste ifrån mot triathlon-världen när hon tyckte att det hela började gå överstyr. När alla distanser under Ironman är mesdistanser. Hur tänker man där liksom? Det var just så hon tänkte. Det hela slutade med att hon blev ombedd att bli ambassadör för IRONMAN Sverige under 2017.

Det ska bli riktigt roligt att följa henne som ambassadör under året. Inte nog med att hon ska göra ett triathlon i Jönköping, med ambassadörsskapet kom en plats på Ironman Gdynia, Polen 70.3 i augusti. Följ henne du med på instagram eller via bloggen.

Härom dagen hade hon gått all in på djurmönster och jag tycker vi fortsätter på inslagen linje och matchar den dagens outfit med ett Zebra helt enkelt. Istället för att matcha med guld som försvinner lite med dessa fräcka mönster balanserar vi upp det hela med ännu mera kontraster och mönster. Vi kör hela vägen helt enkelt, precis som Joanna!

Detta är inlägg 75 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.