Festivalen

Om man följer folk på Instagram som är lite åt boho- och gypsethållet och kommer från USA eller Australien är det svårt att missa detta. Även om man hänger lite bland våra svenska bloggare är det svårt att undvika springa på det då ett helt gäng av dem har varit där. Jag menar såklart den stora musik- och konstfestivalen Coachella i Kalifornien som är igång nu.

Janni

Kenza

Om man är intresserad av coola och lite annorlunda outfits ska man titta närmare på det här. Här finns allt ifrån lite ledigare klädsel till de som går all in med sina kostymer och variationsrikedomen är sanslöst. Det kanske finns gränser för vad man har på sig men om det finns det är det inte vad vi är vana vid i mellanmjölkslandet Sverige.

Om du känner för att köra järnet på någon festival i sommar är tipset att söka på #Coachella på Instagram. Kläder får ni sätta igång och leta med ljus och lykta efter för något säger mig att ni kanske inte hittar dem på H&M. En passande krona kan vi åtminstone hjälpa till med för denna är inte bara för bröllop utan en riktig allroundklenod.

Oavsett vad ni väljer att ha den till kommer den kunna gå i arv till nästa generation. Såvida ni inte hittar helvilda festivaler vilket i och för sig skulle vara roligt. Tipsa om dem i så fall så fler av oss får ta del av allt det roliga!

Detta är inlägg 45 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.