Nicole

För er som brukar hänga här inne kanske det inte kommer som en överraskning att jag är intresserad av foto och för flera år sedan började jag följa Emelie Ohlsson som hade en av landets största fotobloggar när det begav sig. En period i början av hennes karriär plåtade hon många bloggtjejer, däribland Blondinbella, vilket gjorde att hon fick ett litet uppsving i karriären. Någon hon också plåtade ett par gånger var en liten tjej som heter Nicole som också hade en blogg.

Så går tiden. Ni vet den där tiden när alla barn växer upp och blir stora medan man själv knappt blir en dag äldre. En dag stöter jag på en jättestor och känd blogg som drivs av… just det, den lilla tjejen Nicole, som idag är en känd influencer. Hon har i dagarna tagit fram ett par plagg i samarbete med Bikbok och vilka plagg alltså. Rena snygga linjer och helt smashing! Speciellt den där toppen fick mig på fall fullständigt. Får nog önska mig den i julklapp när jag har magrutor. Det borde bli runt år 2025 eller något.

Till den snygga toppen kom jag direkt att tänka på Mala Tranquilo, ett halsband med grå jaspis och vackra facetterade ametister som tar upp toppens färg på ett fint sätt. Visst skulle de bli snygga tillsammans!

 

Detta är inlägg 38 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.