Ny modepodd

Charlotta Flinkenberg är en kvinna med många strängar på sin lyra. Jag följer hennes blogg där träning och resan mot ett mer hälsosamt liv står i fokus men om man inte är så intresserad av det kanske man hellre vill följa hennes blogg om inredning eller mode. Inom modeområdet håller Charlotta precis på att slipa på det sista innan de släpper modepodden Kom in i garderoben. Som ni vet sedan tidigare är jag alltid öppen för att hitta nya bra poddar och är redan lite nyfiken på denna. Det utlovas modesnack på ett lite annorlunda och roligt sätt och även de som inte har koll på mode kan få lite stiltips på vägen utan att skuldsätta sig.

När det tenderar att bara handla om yta och konsumtion blir jag lätt lite anti. Tycker det är helt ofattbart korkat att somliga av oss kan ha shopping som hobby och att tillvaron i stort handlar om att köpa olika statusprylar. Jag är av den åsikten att vår planet inte håller för det, en sådan partybroms är jag. Att ha mycket prylar är för mig lite av en belastning. Men den här vinklingen tycker jag låter lite spännande och visst vill man ha snygga kläder. Om inte annat så måste man ju ha något att matcha sina smycken med, eller hur?!

När jag såg denna bilden på Charlotta såg jag direkt att det var något som saknades. Såklart hon ska ha en Mala Tranquilo att matcha sina snygga byxor och tröja. Lite svart, grått och det lila i ametisten går fint ihop med kläderna. Men vem vet, efter att jag lyssnat på hennes nya podd kanske jag tänker om.

Detta är inlägg 51 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.