Redo för vår

Bilder på Emmi tagen av Elin Strååt

I min jakt på bloggare som inte försöker se ut som alla andra sprang jag på Emmi Snickers blogg. Har ni inte varit inne hos henne tycker jag ni ska göra ett besök. När man surfar runt hos henne möts man av snygga fräscha bilder, inspirerande outfits och tips på spännande produkter. Eller vad sägs om sneakers som är ekologiska och rättvisemärkta med vildgummi från Amazonas skogar, vilket höjer skogens värde, och meshtyg från återvunna plastflaskor? Kan säga att mina gympadojor står sig slätt i konkurrensen där. Inget ekologiskt så långt ögat når. Finns stor förbättringspotential med andra ord och när man får så bra tips är det bara att tacka och ta emot.

Men nu skulle vi inte bara prata skor utan vi ska titta lite högre upp, detta är ju ändå en blogg om smycken. På bilden ser ni Emmi som gör sig redo för vår och hon har lite knep för att outfiten ska se sådär vårig ut. Ett tips är att ha ljusa jackor eller kappor och på den här bilden har hon även tagit med blommor i ekvationen. När jag funderar på vilket halsband som skulle passa till henne vill jag först titta på de med turkosa stenar eftersom de känns så våriga. Men är lite tveksam till om det turkosa passar de tonerna av blått hon har, eller till jackan heller för den delen.

Mitt val får nog bli Freja, halsbandet med spindelnätsagat i olika grå toner vilket är en riktigt fräck sten. För mer detaljer om halsbandet kan ni läsa på hemsidan. Freja har varit med på plåtningar med flera olika modeller och här ser ni halsbandet på vackra Helena som både bär upp halsband och hatt med den äran. När jag tittar i mina arkiv inser jag att jag inte har några bilder på bara Freja så det får jag skriva upp på att-plåta-listan. Freja hänger fint på Helena men visst skulle det se bra ut på Emmi med hennes härligt våriga kläder också?

 

 

Detta är inlägg 18 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.