Sommarinspiration

Om man tänker sig en riktigt somrig bild med stränder, palmer och stråhattar och så tänker man ännu mer ändå på sinnebilden för sommar, då hamnar man ungefär där Spell befinner sig med sina bilder på kläderna de har i sin shop. Vill man ha riktig hardcore-inspiration ska man följa dem på Instagram (spell_byronbay) för då får man en dos sommar lite lagom spritt över sin egen vardag i ett iskallt land i norr. Inte undra på att folk over there tror att vi har isbjörnar på gatorna förresten…

 

   

Spell har mycket trevlig i sin shop och allt andas lata dagar på stranden, ljumna kvällar i glada vänners sällskap och fantastiska solnedgångar. Efter dagens kyliga väder tänker jag att vi alla kan behöva lite sommarterapi blandat med vackra smycken.

Golden Balance går fint ihop med flera av klänningarna de har. Det är ett armband med Jaspis- och träpärlor i bruna nyanser med guldfärgade detaljer och en berlock med tecknet Ohm. Man kan aldrig få för många av dem men köper du ett set får du tre armband med som du kan välja att kombinera som du vill. Själv gillar jag att ha på mig alla tre på en gång så det bygger lite på armen men det är upp till var och en.

Så låt oss helt enkelt stänga ute världen för ett ögonblick och drömma oss bort till strandpartyn och med tunikor och vackra smycken så ses vi imorgon igen.

Detta är inlägg 65 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.