Strandliv

När jag surfade in på detta inlägg hos Lisa Olsson kunde jag bara inte låta bli, tankarna drog iväg direkt till en matchningslek till denna härliga outfit. Precis såhär vill jag kunna gå klädd nu, i en för stor skjorta, kort kjol och flip floppar. För ni vet ju hur det är med flip floppar, eller hur? Precis, bästa skorna man kan tänka sig. Bilderna är tagna på deras resa till Bali och jag hade absolut kunnat tänka mig att skrota runt på Bali i ett par flip floppar.

Fast det är ju rätt trevligt här hemma också. Såg faktiskt ett par påskliljor som hade slagit ut när jag var ute på en runda med vapendragarna. Telefonen fick jag slå in i en vattentät påse, annars hade den nog gett upp i vädret vi har här på västkusten. Nu ligger molnen på marken sedan ett par dagar tillbaka och vi har samma klimat som det är på havsbotten. Blött och +4 grader.

Om vi skulle återgå till det där skrotandet på en strand på Bali så är ju faktiskt inte outfiten helt komplett, vi måste ju ha ett halsband såklart. Det här är ju ändå en blogg om smycken, det får vi inte glömma. Så fort jag såg bilderna tänkte jag på Summer Soul som är ett halsband som andas sommar med turkosa och vita howlitepärlor varvat med silverdetaljer. Kan det bli mer sommar än så?

Bilden tog vi just en sommarkväll när solen var på väg ner bakom klipporna. Luften var sådär ljummen som den bara är ett fåtal kvällar per år och modellen levererade snygga bilder på löpande band. Efteråt gick vi hem och satte oss och åt glass på balkongen medan vi tittade ut över det spegelblanka havet. En bra dag helt enkelt.

Detta är inlägg 25 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.