Påskerbjudande

Planen för påskhelgen och dess långledighet var klar. Jag såg framför mig hur vi skulle vara ute hela helgen och greja i trädgården så som vi gjort flera påskhelger tidigare. Det skulle rensas, klippas och eldas för att få lite fint och städat. Har man en eld i trädgården ska det grillas korv och bröd till middag, det är sedan gammalt.

När då flera började prata om regn fick jag inte alls ihop det, det stämde liksom inte och jag var tvungen att kolla. Jo men visst, SMHI utlovar regn under hela påsken. Mer och mer ju fler gånger jag tittar faktiskt så det är väl bäst att låta bli att titta helt enkelt. Blir ju inte lika charmigt att grilla korv över öppen eld om det spöregnar så jag antar att vi får lägga om planerna en smula.

Om det ser lika mörkt ut där du bor, eller regnigt, tänkte jag att jag kunde hjälpa dig lite med sysselsättningen under helgen. Med start i dag och fram till söndag har jag lagt in en rabattkod i webbshoppen som ger dig 20% på ditt köp. Alla smycken får du till 20% rabatt om du uppger PÅSK17 i kassan, utom de som ingår i kategorin Unique. Så passa på under helgen och shoppa loss medan regnet smattrar på taket. Och skulle du vara en av de få lyckliga som har sol går det att avsluta en härlig utedag med lite shoppingmeditation. Kom bara ihåg att uppge koden då jag inte kan justera i efterhand.

I övrigt känner jag mig rätt färdig med den här dagen. Efter att ha beställt ett systerbarn till idag som har allt annat än bråttom och har hållit blivande mostern på halster hela dagen kröntes det hela med att sitta fast i bilen ett par hundra meter hemifrån då fyra brandbilar, två ambulanser och två polisbilar spärrade av vägen för att släcka en brand hos nästangrannen.

Vi bor på landet och har blåljus i våra hoods typ en gång vartannat år. Oddsen att hela gänget man släpper förbi drar in på vår väg är inte stor och när jag satt där i bilen med fullt av frysvaror i bagaget var det nästan så jag ångrade att jag släppt förbi dem. Bara nästan.

Nu får världen klara sig utan mig, jag går och knyter mig.

Detta är inlägg 37 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.