Made in Onsala

Några av oss från Made in Onsala

I detta inlägget skrev jag om att det finns ett ”vi”. Vi som i ett företagsnätverk och det heter Made in Onsala. Jag gick med i augusti och sedan dess har det hänt en hel del. Vi var några som stod på Allsvenskan i Segling i Gottskär och sedan var vi några som arrangerade en egen helg på Båtmuséet i månadsskiftet september, oktober. Bara för att droppa något men det finns mycket mer som är på gång. Nu i helgen startade vi upp nästa aktivitet ill exempel, mer om det alldeles snart!

Styrkan med att ingå i ett nätverk tycker jag är att man kan bolla idéer, hjälpas åt att marknadsföra varandra men också att hjälpas åt rent praktiskt. För hur skulle jag annars gjort när jag vann högsta lottvinsten i Gottskär och skulle ut och åka stridsbåt 90? Hade jag stått själv hade jag fått tacka nej eller packat ner hela härligheten i bilen på två röda sekunder. Lite kontraproduktivt när man har betalat för att få stå där och sälja just den dagen… Nu kunde jag istället lämna över affärerna till mina kolleger och dra en repa på böljan den blå medan de hade koll. Att åka stridsbåt 90 är ju inget man vill tacka nej till, det fattar ju vem som helst!

Tillsammans representerar vi också ett brett utbud av hantverk av god kvalitet som kompletterar varandra på ett bra sätt och vi kan själva ha ett event och ha produkter som lockar flera kundkategorier. Att man sedan som bonus får åka lite snålskjuts på de etablerade företagarna och får kontakter och möjligheter man inte hade fått annars är ju också helt klart positivt. Förutom att man kan åka stridsbåt 90 då.

Du vet väl att du hittar alla smycken i min webshop? Välkommen in till www.daybreakcraft.se och titta!