Tätt program

Idag ställde jag inte klockan faktiskt. Någon dag ska man unna sig det också tänker jag. Men med det sagt är det slut på unneriet den här dagen. Eller så har jag unnat mig hela dagen lång, beroende på hur man ser det.

I dusch, ur dusch och en snabb sväng förbi filtallriken medan jag sneglade på halsbanden som skulle väljas ut. Ska jag packa nu eller sedan?

En runda med vovvarna medan regnet uppvisade sin bästa imitation av småspik i ansiktet. Nåja, var jag inte pigg innan var jag det definitivt det nu.

Packa ur bilen från gårdagens julmarknad, packa bilen med sakerna som ska med. Åka till lokalen, hänga med kollegorna, ställa i ordning smyckena och se så det blir så bra som det var tänkt och tycka till om möbleringen. Åka hem igen och hämta den glömda kameran. Åka tillbaka till lokalen och plåta. Mobilbilder göre sig icke besvär i detta sammanhang.

In till storstan, handla skyltmaterial för kommande julmarknader, props till morgondagens fotografering och lite livsviktiga saker på Ica. Äta mellan varven har jag hört ska vara rätt bra.

Hem som ett skott, snabb matlagning, kolla till den nyinstallerade tvättmaskinen medan riset kokar klart. (Varför går de satans maskinerna alltid sönder i grupp och när miljarder andra saker händer samtidigt?).

Födointaget avklarat och det är dags att dra på sig målarbyxorna. Småmöbler och ram ska slipas och målas för att passa in i skyltningen. Glad att jag inte trillar och bryter lårbenshalsen på den ishala förstukvisten med lådan under armen. Känns med en gång att det skulle göra ont att få en låda i armhålan. Aj liksom och tack för att jag slapp den erfarenheten!

Sedan ligger ju kameran och pockar på uppmärksamhet. Bilder ska väljas ut, redigeras och spridas. Pressreleaser ska skickas och facebook scannas av för att se så man inte missat något väsentligt i förberedelserna.

Nu är det bara en faslig massa smycken som ska göras och sedan är det dags att ta ett snack med kudden. Eller så fingrar jag lite på pärlorna, spelar på läppen och letar upp tandborsten.

 

Du vet väl att du hittar alla smycken i min webshop? Välkommen in till www.daybreakcraft.se och titta!