Inför sommaren

Våren är ju på väg alldeles snart, oavsett om det vrålsnöar eller ej. Medan man väntar behöver man ju inte sitta sysslolös utan kan använda tiden till att förbereda sig. Och ni vet ju hur det funkar med tankens kraft, tänk vår och det blir vår. Förr eller senare.

Förutom att sitta i soffan och fantisera om alla härligt ljumna kvällar man kan sitta på altanen och sippa bubblor, strosa runt på sandstranden eller prova SUP, vilket jag verkligen måste få till den här sommaren, kan man ta en titt i garderoben och se till att den är redo. Det är precis vad Lisa har gjort, om man får döma av val av blus som fullkomligt strålar vårkänslor. För mig som matchar smycken vart jag än titta ser direkt vad hennes outfit behöver. Det enda som saknas är ett Passion Weave Golden White, ett av mina favoritarmband. Passar egentligen till allt från kostym till hoodies och är ett verkligt allroundsmycke. Och framför allt gör den sig bra tillsammans med sommarluft.

 

Så vad säger ni, ska vi tillsammans sätta igång och tänka att våren kommer nu så det kan bli lite fart på sakerna?

Detta är inlägg 5 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.