Karneval

Karneval

Så tyst som det har varit här inne under lång tid förväntade jag mig att det skulle vara stendött när jag dammade av inloggningsrutan igen. Där hade jag tydligen fel för ni är här inne och springer i alla fall, fastän jag är en oförskämt dålig värdinna. Bäst att spotta upp sig lite tänker jag. För spammaren som jag hade sådana problem med är borta sedan länge, den teg jag ihjäl effektivt verkar det som.

Mycket har hänt sedan senaste inlägget och det är också en av anledningarna till att jag inte skrivit något på länge, det har inte funnits tid. Nu har jag hunnit pusta ut lite och det är dags att sluta skylla på det.

En av alla nya smycken jag tog fram i somras är detta sprakande armband med namnet Karneval. Med sina gröna bandagater som omges av bruna små glaspärlor med gnistrande regnbågsskimmer och Swarovskikristaller gör smycket skäl för sitt namn i allra högsta grad. Om du sedan vill bära det i Blå hallen eller på kommande glöggpartyn är upp till dig. Fast å andra sidan, det funkar till den där trista tisdagen i november också. Du vet den som behöver lite extra glitter för att få igång.

 

Du vet väl att du hittar alla smycken i min webshop? Välkommen in till www.daybreakcraft.se och titta!