Listan

Så sätter man sig ner och är taggad till tusen, här ska det produceras smycken så det bara visslar om det! Med så mycket roliga aktiviteter framför sig gäller det att bunkra upp redan nu liksom. Måste ju ha så att det finns ordentligt med smycken på två ställen samtidigt så det gäller att ligga i. Eller redan och redan förresten, i vanlig ordning är man ute lite i senaste laget men vem gillar inte att jobba mot en deadline? Eller något i den stilen.

Hur som helst, taggad som sjutton sätter jag mig ner och sätter igång. Har bestämt vilket smycke jag ska börja med och plockar fram alla ”ingredienser”. Hm, där saknades visst den träpärlan vilket gör att jag bara kan göra hälften av antalet jag tänkt. Nåja, då skriver jag upp pärlan på inköpslistan så är det bara att kasta sig över nästa smycke, inget att hänga läpp för.

Där saknades det tydligen tillräckligt med Swarovskipärlor… Ajdå, där tog tråden slut och någon av de andra vill jag inte använda då de inte har passerat kvalitetsavdelningens nålsöga.

Så håller det på. Till slut har jag lyckas göra flera olika smycken men bara några få av varje. Vad jag främst har lyckats producera är en lång inköpslista med både specialtrådar, pärlor och lite annat smått och gott.

Armbanden har nästan inget med texten att göra. Bara i det avseendet att jag inte kan få tag i nya pärlor. Det gör att jag bara har några fåtal av detta armband till försäljning. De finns endast med på de kommande marknaderna och går inte att hitta i webshopen.