Coola smycken

Något som verkligen kan ge mig inspiration är att titta på musikvideos. Spelar inte någon roll om det är för fotograferingen eller smyckesskapandet, en bra musikvideo sätter igång kreativiteten som inget annat. Det är som om man plötsligt fylls av en massa fjärilar som trängs och fladdrar och vill komma ut i det fria.

En favorit som alltid funkar är denna videon med musik av Ofra Haza. Storslagna vyer ackompanjerat av pampig musik, kan det bli bättre? Jag glömmer av den mellan varven men varje gång jag snubblar över den börjar fjärilarna fladdra.

Det är inte jätteofta jag sitter och bara spånar runt på Youtube men det kanske man borde göra oftare. När man tar sig tiden och tittar på musikvideos brukar det ena klicket leda till det andra och vips så har man hittat något nytt roligt att lyssna på.

Nu är man väl sist på bollen i vanlig ordning för Lindsey Stirling är ingen ny artist. Hur som helst, hon kombinerar elfiol och dans och gör dessutom riktigt roliga videos. Som ni vet har jag mina glasögon på mig när jag tittar på TV och naturligtvis kunde jag inte missa alla läckra halsband i denna videon. Kolla bara!

Innan sista tonen klingat ut kommer jag på mig själv med att sitta och gå igenom pärllådorna i minnet. Vilka pärlor jag skulle kunna använda till det coola halsbandet som jag precis kom på att jag måste göra? Eller behöver jag beställa nytt? Vilket jag förmodligen behöver för det är ju inte bara ett nytt halsband jag ska göra utan flera. Och så är jag igång igen och vill skapa storslagna smycken som verkligen tar plats och inte alls passar till vare sig jobbkostymen eller balklänningen. Jag får nog börja fila på den där scenkollektionen som jag har funderat på så länge.

Medan jag klurar vidare finns det fler roliga videos att titta på med Lindsey Stirling. Som denna när hon leker med sin skugga eller den här när hon och hennes sidekicks överlistar ett par bankrånare.

Om önskan var fri och jag skulle kunna välja hade jag gärna sett att hon kom och ställde sig hemma i fontänen och gjorde detta. Vilken show!