Hos tandläkaren

Är det snart dags att gå till tandläkaren? Kanske något inte alla ser fram emot men hav förtröstan! Speciellt om du ska till teamtandvården i Onsala. Det är inte bara det att personalen är grymma i sitt bemötande. De har kunden, eller patienten rättare sagt, i fokus och ser till att du går nöjd därifrån. Visst ligger det centralt i Onsala så det är lätt att ta sig dit men det är inte i första hand det jag tänker på heller. Det är något du måste åka dit för att se.

Det börjar redan i väntrummet, det är där du ser det först. Skåpen. Inte vilka skåp som helst utan de är smakfullt inredda med olika alster från oss. Har du tur hamnar du i något av behandlingsrummen som har ett av de andra skåpen. Då kan du ligga och titta på sakerna i lugn och ro under hela behandlingen. I den mån du kan ligga i lugn och ro i tandläkarstolen förstås. Och det finns inget i taket utan du får se till att de inte tippar bak dig alltför mycket så att du inte ser. Någon ordning får det vara, även hos tandläkaren.

När du sitter där och tittar i skåpen kan du bland annat se vackra fiolfat, dalahästar och annat skoj i betong men även keramik och smycken av äldre bestick. För att inte tala om mina smycken då, de finns placerade lite här och var i skåpen så oavsett vilket rum du hamnar i har du en bra chans att få se något smycke från DaybreakCraft.

Om du inte har tid hos tandläkaren ännu får du se till att du kommer dit senast 15 november. Efter det lämnar vi plats för andra förmågor och går in i en intensivare period av förberedelse inför nästa happening vi planerar. Mer om det i en blogg nära dig så småningom.

För den som undrar om ”vi” är ämnat som majestätisk tredjeperson kan jag meddela att nej, den divalaten har jag inte lagt mig till med på gamle dar. ”Vi” betyder att vi är flera och vilka tar vi i ett separat inlägg.

 

Du vet väl att du hittar alla smycken i min webshop? Välkommen in till www.daybreakcraft.se och titta!