Matcha

Många gånger när jag sitter och skapar ett smycke blir jag så nöjd att jag vill ha på mig det direkt. Om jag då sitter i mysbrallor och randig tröja är det sällan smycket passar till det jag har på mig. Just den där randiga tröjan verkar ha en tendens att vara med i de kreativa processerna och varje gång jag tittar i spegeln för att se hur smycket ser ut på konstaterar jag att tröjan inte passar till. Inte mycket att hänga upp sig på men till morgondagens outfit är det smycket som för bestämma färgerna.

Är det ett armband kan jag inte välja för bylsig tröja för då syns inte armbandet. Visst vill jag att det ska synas men framför allt vill jag kunna gå och känna efter hur det känns och hur det ser ut. Om det är något som inte känns bra får jag ta med mig det hem igen. Det räcker att det inte vill ligga rätt eller är obekvämt så lämnar jag tillbaka till designavdelningen som får göra om och göra rätt. Smycken ska inte vara obekväma eller i vägen är min devis. Är de det slutar det med att jag inte använder det.

För att matcha det nya smycket för morgondagen är det bara att dyka in i garderoben. Ibland får det bli ett riktigt djupdyk men vad gör man inte för att det ska bli rätt?

Wildberries är ett sådant armband som har testats och blivit godkänt. Detta breda armband med matta svarta agatpärlor och bandade röda agater kommer upp i webshopen inom kort.