Testavdelningen

Tidigare har kvalitetsavdelningen fått presentera sig och nu tänkte jag att det var dags för testavdelningen. Jag har en alldeles egen och vi kör äkta vara rakt igenom, utan fusk i form av maskiner och robotar. Kanske ett framtida säljargument precis som eko?

Här pratar vi inte anställning utan vi har snarare kommit överens om att göra det på konsultbasis utifrån hur behovet ser ut. Jag tror att vi har en deal som passar oss båda. Som ni kan se tar hon uppgiften på fullaste allvar och inget lämnas åt slumpen.

Här är det dags för ett ganska nytt halsband som inte kommit upp i webshopen ännu. Jag kan med glädje meddela att halsbandet klarade testen och är redo för shopen i det närmaste. Min konsult och jag är oftast överens om resultatet på testerna. Det skulle vara de där armbanden med elastisk tråd där våra åsikter går isär en smula. Hon tyckte de var fantastiska små smycken lämpade för alla åldrar medan jag kan tycka att vi behöver sätta en åldersgräns på runt 8-10 år i alla fall. När armbanden kom från testavdelningen hittade de aldrig tillbaka till sin forma glans dagar igen. Inte utan vissa ingrepp från undertecknad.

Det finns vissa saker man ska låta bli att göra med sina smycken, om man vill att de ska ha ett långt och vackert liv att se fram emot. Förutom att man ska ta av sig smyckena när man ska blanda in vatten gör man också klokt i att ta av sig dem på natten. Parfym är heller inget att rekommendera till smyckena. Jag brukar ta på parfym och sedan vänta en stund innan jag sätter på mig smyckena. Låt säga en tandborstpaus, det räcker gott.

Ett annat tips är att inte luta sig fram när man ska dra upp dragkedjan i jackan när man har halsband med tofs på sig. Om en tofs och dragkedja kommer i närkontakt är det alltid tofsen som får stryka på pälsen. Tio gånger av tio. Don’t try this at home som de brukar säga.

 

Du vet väl att du hittar nästan alla smycken i min webshop? Välkommen in till www.daybreakcraft.se och titta!