Wari-armband

Viwari

Nu i sommar och höst har jag varit ute en del med mina smycken och träffat en massa härliga människor. Det är en av anledningarna att jag haft lite ont om tid, om någon undrade. Det är väldigt spännande att träffa alla människor och höra vad de säger om smyckena. Jag har ju ändå lagt en hel del tid på att skapa dem och det är kul att få input och höra hur andra ser på dem.

Det är roligt det där hur olika det kan vara. På ena stället är varannan människa och drar i Wari-armbanden medan på andra ställen är de inte alls intresserade av dem utan fingrar på helt andra smycken. Visst, beroende på var jag står möter jag olika kundgrupper men det är ju ändå inte just att jag tar med mig smyckena och ställer mig i Hippieland ena helgen för att sladda förbi äldreboendet Sista Versen nästa helg. Riktigt så uppdelade kundgrupper brukar det ändå inte vara.

Mina favoriter just nu är i alla fall att ha ett par Wari-armband på ena handleden. Gjorda av nötpärlor, träpärlor och howlite i stort. Släng in lite metall och du har en perfect match. De passar till alla sorters kläder och färger med sina naturliga färger och material. Ett par tre på armen och man är redo för dagen. De passar att bygga med ett par och det är därför jag har valt att ha en lågt pris som blir ännu bättre om man köper tre. In och kika på hemsidan för mer info. Vill du se hur det kan se ut kan du kika på Instagram och följa mig där.

Så, nu tror jag att jag varit tillräckligt säljig för idag. Återkommer en annan dag i min strävan att få er att förstå hur förträffliga dessa armband är.

 

 

Du vet väl att du hittar alla smycken i min webshop? Välkommen in till www.daybreakcraft.se och titta!