New girl in town

Shannon Wild är en tjej från Australien som tar fantastiskt vackra djur- och naturbilder. De senaste 13 åren har hon arbetat med detta och hon har en diger lista på kunder hon haft, bland annat har hon medverkat i National Geographic, NatGeo Wild och Wild aid, för att nämna några. Nu tror jag inte jag behöver prata kvalitet i hennes bilder längre, har man hamnat i det gänget har man odiskutabelt sin kvalitetsstämpel klar. Att ha blivit publicerad i National Geographic är få förunnat och det är ju bara de allra bästa som hamnar i den skaran.

Hennes kärlek till Afrika och de vilda djuren har gjort att hon numera är bosatt i Afrika men hennes arbetsplats är runt hela jorden. Där det finns vilda djur eller hon har blivit inbjuden att hålla ett föredrag eller fotoutbildning, där jobbar hon.

På sina resor runt i världen och framför allt i Afrika har hon fått mycket inspiration från de kulturer hon har besökt och de tog inte lång tid innan flera rader med armband från olika platser blev hennes signum. Detta gjorde med tiden att hon blev inspirerad att göra sina egna smycken. Nu har hon gjort slag i saken och har en Etsy-shop där hon säljer sina armband. Materialen hon använder till sina armband är trä, sten och metall som för tankarna till Afrikas skönhet och enkelhet.

Om du gillar vackra naturbilder med inslag av en gnutta humor emellanåt kan jag rekommendera hennes fotoprofil på Instagram. Hemsidan bjuder också på fantastiska bilder så det är bara att klicka sig in och njuta.

Detta är inlägg 70 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.