Parfym

Jag har hört att det kallas scanner. Alltså en sådan personlighet som provar en massa saker och liksom inte fastnar i sin frimärkssamling livet ut. Eller karriär som advokat heller för den delen. Alltså en personlighet som scannar av område efter område och provar om det är något att ha, sedan hoppar hen vidare till nästa blomma. Behöver inte vara att området man precis provat inte var intressant men det kliar väl lite i brallorna antar jag. Inte utan att man känner igen sig en smula, så mycket som ska testas och så lite tid!

Undra om Efva Attling skulle passa i det facket? Människan har ju inte bara pysslat med smycken i sina dar utan hunnit med att vara både modell, sångerska och modedesigner. Nu har hon i alla fall gett sig på parfymbranschen. Eller nu och nu, första doften släpptes redan 2013 och under 2016 kom tre nya dofter.

Inga av dofterna har några animaliska produkter och de är heller inte testade på djur och bara där blir man ju lite nyfiken. De är alltså klassade som helveganska och det är ett nytt begrepp för mig vad gäller parfym. Att vi känner igen parfymen Kaboom gör ju att jag direkt vill prova den. Får komma ihåg det nästa gång jag åker färja och har en timme att slå ihjäl i parfymavdelningen.

Detta är inlägg 62 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.