Sommarens festival

Om ni ska gå på bara en festival i sommar ska ni välja Hallifornia! Skönare festival finns inte på denna sidan bästkusten och är ni i faggorna under sommaren bara måste ni passa på.

Vi har vårt ursprung i Hallands nya kustkultur. Vår verksamhet bygger på kreativitet och aktivitet. Vi erbjuder street-, vatten- och actionsporter samt dans, yoga, musik, mat och mycket mer. Möt oss vid havet när sommaren är som bäst.

Förutom att det är en fantastisk stämning med gott häng vid havet med wakeboard, SUP, spännande food trucks och aktiviteter i varje hörn ska även DaybreakCraft vara med. Jag var med förra året och jösses vad kul det var. Vilken stämning! Från att ha varit en vanlig svensk sommar slog vädret snabbt om till medelhavsvärme och folk strosade runt i flip floppar med strandhandduken över axeln och besökte festivalen. Det finns en mängd spännande aktiviteter att prova på och vill du smaka mat från världens alla hörn is this the place to be med alla mer eller mindre vanliga och ovanliga food trucks.

I Societetsparken håller Hallispirit till och när du kommer dit möts du av hängmattor, stora drömfångare som vajar i träden och en mängd intressanta utställare. Från scenen utgår flera aktiviteter och här samsas meditation med yoga och dans för att nämna några. I den här sköna parken kommer vi hålla till så det är bara att komma förbi och säga hej, klämma på smycken, handla och snacka lite strunt. Bara för att det är trevligt!

Detta är inlägg 64 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.