Alla hjärtans dag

Oavsett om du är singel eller i ett förhållande så är det alla hjärtans dag idag. Den cyniske kommer dragandes med att det är ett kommersiellt jippo och javisst, så kan man välja att se det. Man kan också välja att se det som en dag där vi tänker lite extra på kärleken. Det behöver inte alltid vara till en annan människa. Vi behöver inte hänga upp dagen på tvåsamheten för det är något som kan vara väldigt stressande för de som lever ensamma men väldigt gärna vill dela livet med någon.

Är du i ett förhållande så grattis, du har hela dagen på dig att uppmärksamma din partner och kanske hitta på något extra mysigt just idag. Små presenter brukar uppskattas, tipsar smyckestillverkaren!

Lever du ensam kan du faktiskt uppmärksamma dagen ändå. För kärleken till dig själv, att vara lite extra snäll mot dig och för en gångs skull inte vara den främste kritikern. Hur låter det, inte så tokigt va?

Förra året var jag på yoga på alla hjärtans dag och temat för passet var hjärtöppnare. Alltså att öppna upp och även kunna ta emot. När man tänker vidare på det tycker jag inte det låter så tokigt. Att visa tolerans mot medmänniskor och att även våga öppna sig lite själv. Gör man det kan man faktiskt få spännande saker tillbaka.

Ska vi göra så att vi tänker på det här med Alla hjärtans dag i ett lite vidare perspektiv i år? En dag där alla kan må bra och där vi kan hylla kärleken oavsett form.

Du vet väl att du hittar nästan alla smycken i min webshop? Välkommen in till www.daybreakcraft.se och titta!