Cliffhanger

Nu förstår jag att alla sitter och biter på naglarna och undrar hur sjutton det gick idag. Blev det ännu en bortkastad dag i köpcentret eller tog hon sitt förnuft tillfånga och gjorde något vettigt av dagen? Precis som i värsta amerikanska TVserie-anda är spänningen olidlig men hav förtröstan, nu får ni veta.

Jo men två sådana dagar på raken går bara inte, det måste ni förstå. Då hade man ju på allvar börjat fundera över meningen med livet. Med tanke på att det är januari och sådana tankar inte är så långt borta ändå gäller det att vara smart och göra vad man kan för att hålla humöret uppe.

Efter ett rätt krävande cykelpass rann jag in i duschen och när övriga morgongöromål var avprickade tog jag vovvarna och drog till skogs. Tänkte att det var en bra strategi att gå ut stenhårt för att sedan öka. Eller något. Väl i skogen (läs: bergen) kändes det inte som en lika smart idé och det gick lite långsamt där emellan träden när matte behövde kolla till de ömma apostlahästarna med jämna mellanrum.

Övrigas ben var det inget fel på och vi knallade på runt i skogen, Madamen först som den spanare hon är, matten i mitten som pratade högt med vovvarna för att skrämma vildsvin och Mister filbunke sist som testade hållbarheten på mattes hälsenor så fort hon fick för sig att avvika från överenskommen marschfart.

Nu ligger vi alla utspillda i soffan och är rörande överens om att dagens upplägg var betydligt mycket bättre än gårdagens.