Entreprenörskap

Dagens entreprenör Susanne

Idag hade mina vapendragare och jag tätt program. Först skulle vi ut i skogen och dra en repa. Kameran skulle vi ha med oss och jag skulle få ta den där bilden jag planerat för i över en vecka. Synd bara att den skulle innehålla blå himmel och milsvid utsikt över havet. Idag hade vi molnen på marken och säkert en sikt på 10 meter. Bara att tänka om med andra ord. Fick en bild, dock med telefonen och hängandes ut genom bilfönstret men det blev en bra bild även om det inte blev som jag hade tänkt.

Promenaden blev bra och lång i alla fall. Så lång att vi höll på att komma sent till nästa programpunkt: invigningsmingel! En vän har startat upp ett hundtrim och idag skulle den egna lokalen invigas. Givetvis var vapendragarna inbjudna och de gjorde sitt för att stresstesta lokalen: dricka vatten och droppa runt på hela golvet, söla på utställningsmöblerna och gnida in lera på de nymålade väggarna. De utlämnade inte mycket med andra ord. Fast å andra sidan tyckte de nog att stället var mysigt för efter ett tag fläkte de ut sig över hela golvet och andades ut.

När vi gjort stresstestet av stället hade vi lite tid att prata med Susanne. Så roligt med kreativa och modiga människor som vågar satsa och bygga upp en verksamhet. Spännande också att höra hur det går för dem och hur de utvecklas. Man kan alltid inspirera varandra och inspiration kan man emellanåt behöva, speciellt i uppstartsfasen som brukar vara lite seg och kan få den bästa att stundom tvivla på om idén man kläckt verkligen var så förträfflig som den verkade från början. Verkade som hon är något på spåret och det går bättre och bättre vilket är så roligt att höra.

Vapendragarna och jag önskar Susanne lycka till och är det någon hund som behöver trimmas är det bara att höra av sig till Kungsbackas mysigaste hundtrim! Kika gärna in på hennes hemsida som innehåller en hel del bilder tagna av undertecknad.

Detta är inlägg 27 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.

2 Comment

  1. Inte alltid lätt att påverka de där yttre fotografi-faktorerna… 🙂

    1. admin says:

      Tel me about it! 🙂

Comments are closed.