Fantastiska möten

Ni vet de där mötena i vardagen, de man aningslöst går in i och tror att det ska bli lite som det brukar. Så visar det sig att just det blir det mötet, den stunden, som ger dig en massa energi, visioner och känslan av att ingenting är omöjligt. Efter ett sådant möte är du liksom redo att uträtta stordåd och du litar till 100% på din egen förmåga. Det finns ingenting som kan stoppa dig och det är bara att sätta igång.

De kanske inte dyker upp sådär varje dag. Inte varje vecka heller i ärlighetens namn. Men när de väl gör det känns det som det finns magi i luften. Den känslan kan du sedan leva på länge och det blir liksom lite varmt i magen när du tänker tillbaka på det. Kanske hinner du uträtta något stordåd också när du ändå är varm i kläderna!

De där mötena inträffar när du minst anar det och det behöver inte vara på finrestaurangen, snarare tvärtom. Det kan vara på stranden en sommarkväll med en flaska bubbel eller på ett berg i skogen med varm blåbärssoppa i en termos. Huvudsaken är att man passar på och tar tillfället när det kommer.

Bara de som vågar misslyckas stort kan vinna stort.

Det behöver ju faktiskt inte alltid dimpa ner på en så det bara är att hålla tummarna och vänta på sin tur. Eller hoppas på att det blir ens tur någon gång över huvud taget. Man kan ju faktiskt agera för att de där mötena ska inträffa lite oftare i vardagen. Magin kanske man inte får till varje gång men man kan nog komma bra nära. För varje gång man försöker har man i alla fall möjligheten att det blir så. Det är väl därifrån den där gamla dängan kommer men det ligger ju faktiskt något i det.

Så ge er ut och skapa möjligheter till möten med magi! Det är bara när du försöker som det kan hända.