Huvudet fullt

Idag har det varit full aktivitet och tankarna bara snurrar runt, runt i huvudet. Inte lika mycket om smycken som det brukar göra, även om man får med det lite också. Nä, idag är stora förberedelsedagen. Dagen då jag tar ledigt från saltgruvan för att mingla på Göteborgsvarvet Expo, släntra runt bland utställarna, slår mig ner och lyssnar på någon föreläsning för att sedan köpa high tech-strumpor för en spottstyver. Om man inte jämför med strumpor från Lindex, that is.

Imorgon ska det springas Göteborgsvarvet med andra ord. I afrikavärme vet de som hänger på SMHIs hemsida eller bara råkar lyssna på radion. Eftersom det har tränats i arktiska väderförhållanden är undertecknad lite upptagen i tanken med hur detta ska gå till. Kommer inte bli någon pangtid med andra ord. Fredagsmyset får bestå av Resorb och salta chips för att åtminstone göra något i förebyggande syfte.

Planering är bra, fråga mig som får betalt för att göra det hela dagarna. Imorgon får jag verkligen leverera med allt som ska klaffa. När man ska äta, gå ut med hundarna, tejpa foten (finns det tejp kvar?), starta mot parkeringen, ta startbananen och blanda egen sportdricka. Jo, nördigt jag vet men jag gör hellre det är springer med magont från helvetet i 16 km. Det har jag redan provat.

Som ni förstår har jag lite fullt i skallen och undrar om ni förlåter mig för att jag ändrar fokus just idag? Lovar att bättra mig till imorgon då vi åter ska prata smycken och vackra stenar.

Kanske att jag nämner hur det gick på varvet. Fast det kanske jag hoppar över om det blev personsämsta…

Detta är inlägg 72 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.