Njuta

När man kommer in på eftermiddagen och kommer på sig att man helt glömt bort att ta bilder på fynden. Och de nya armbanden som ligger i kö för att bli fotograferade. För att man varit ute i princip hela dagen och grejat. Rört på sig och röjt och jobbat i trädgården. Förbannat den lynniga våren för att aldrig värmen kommer. Istället får man ta av sig tjocktröjan när man är i lä och snabbt ta på sig den när det börjar fläkta det minsta. Att på något sätt ta igen en ruskigt stillasittande vecka med mycket och intensivt jobb.

Att frysa om händerna men stornjuta av sällskapet när man är ute och går med vapendragarna. Som jag har längtat att vara ute och umgås med dem! Och att bara gå och slå dank i största allmänhet.

För att sedan komma in och pyssla med smyckena. Slå in beställningar med fint silkespapper med hopp om att den kommande ägaren kommer bli nöjd och glad åt sitt smycke.

Recept på en mycket bra dag med andra ord. Fotograferingen får vi planera in en annan dag.

Detta är inlägg 54 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.

2 Comment

  1. Susanna says:

    Vilken fantastisk bild! Vad använder du för kamera?

    1. admin says:

      Tack, vad glad jag blir! Jag har en Nikon D800, det är en bra början. Sedan gäller det att jobba med manuella inställningar och lära sig vad som funkar. 🙂

Comments are closed.