Nya tider

Inte nog med att vi hade fullt upp förra veckan med glädjedagen, rocka sockorna och Earth Hour, vi skulle ju också komma ihåg att ställa fram klockan till sommartid. Företeelsen i sig är ju fantastisk för det betyder ju att vi går mot sommaren. Dock var det inte riktigt lika fantastiskt att lägga sig på söndagskvällen pigg som en mört. Tog ett tag innan sömntåget behagade köra förbi, den tidtabellen hade uppenbarligen inte ställt om till sommartid. Men vad gör det, bara att lägga sig tidigare nästa kväll.

Nästa kväll kom ett par vänner förbi på en spontanfika vilket är jätteroligt. När de var påväg att åka hittade de mina smycken och där var det ju kört, jag kunde inte hålla snattran. Vi gick från att diskutera mina smycken och alla tekniker jag använder, beundra kronan, prata om stenmässan och så kom vi in på ädelstenar. Precis. Där var tidtabellen utom räddning.

Efter denna dagen kommer jag förmodligen ha träningsvärk i mina jäsparmuskler men det spelar ingen roll, jag fick ju prata ädelstenar!

Detta är inlägg 24 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.