Nytt försök

Wariarmbanden finns i webshopen

Jo tack, det finns någon bakom tangenterna även på denna plats. Även om det är svårt att tro efter denna tysta sommar.

Mycket hände som tog mycket tid och energi i våras och början på sommaren. Lägg till att inlogget började krångla så att jag faktiskt inte kom in alls till slut. Rudis som man är på området tog det ett tag innan jag fick löst det. Om man dessutom kryddar det hela med den där ihärdige spammaren som aldrig gav sig så har ni förklaringen. Nu har jag låtit det vara tyst och igenbommat här ett tag och jag tänkte att det kunde vara dags att se om man skakat av sig det enerverande plåstret. Jag slänger ut en trevare helt enkelt och ser vad som händer.

I höst hade jag just tänkt se till att det händer mycket på smyckesfronten och jag har redan en del saker på gång. Mer info kommer efterhand som eventen blir spikade. Något säger mig att det kommer bli en spännande höst. Även om jag är en utpräglad sommarmänniska som fullständigt älskar att skrota runt i mina jeansshorts och flip floppar tror jag att allt som är på gång till hösten kan uppväga att värmen är på väg att lämna oss. Till viss del alltså.

Men nu ska vi inte ta ut oss alldeles på skrivarfronten första inlägget. Vi spar oss lite och tar det i portioner så jag inte får träningsvärk i tangentfingrarna. Så till nästa gång, ha det fint!

Och nästa gång blir om några dagar bara, jag looovar!