Redo

Ni vet när man vaknar, solen lyser från en klarblå himmel och vädergudarna har lovat att leverera en riktigt varm sommardag. Full av förväntan och energi funderar man på vad man ska göra hela, härliga dagen. Man bestämmer sig snabbt för att man ska göra ett riktigt grabbatag i trädgården och ta tag i alla de där grejerna som behöver göras. Man kommer ju hinna med hur mycket som helst, hela dagen ligger ju framför en! För att göra ett av alla projekt behöver det inhandlas lite material. Inga problem, man sticker bara förbi affären och köper det, sedan hem och sätta igång.

Blev lite sen in i duschen då det är fler familjemedlemmar som gillar lyxen att duscha. Ska du till den affären, då skriver jag en inköpslista på andra saker vi också behöver. Ska du dit, då kan du väl hämta upp mig på vägen. Just det, mataffären skulle behöva ett besök när man ändå är ute och åker.

Så går över halva dagen och när man väl är hemma igen är det så sent att middag ska fixas, myggen har lagt beslag på skuggan och det är snart dags att gå in. En liten stund på altanen i dagens sista sol med pärlorna hanns i alla fall med.

Nästa gång jag får trädgårdsfeeling har jag i alla fall allt material hemma som jag behöver.

Detta är inlägg 77 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.