Repeat

Ibland känns det som allt går på repeat. Som en gammal LP-skiva med hack som gör att låten aldrig spelas klart. Samma stycke går om och om igen. Eller vad ska man kalla att bli sjuk för tredje gången på fyra veckor?

Denna gången hittade jag mig en annan läkare. En som inte viftade hem mig för att jag inte hade en pågående hjärtinfarkt. Nu vet jag att det har blivit ordentligt undersökt i alla fall och att det onda i bröstet inte är något att oroa sig för. Om det inte håller på för länge vill säga.

Tanken var att jag skulle skriva ett helt annat inlägg och att det dessutom skulle varit lite fler inlägg förra veckan då det ekade lite tomt här inne. Kan säga att det ekade lite tomt i inspirationsförrådet också och dagarna gick mest ut på att klara av jobbet i saltgruvan och sedan åka hem.

Ett, tu, tre

Första veckan funkar, man hasar runt lite, försöker hålla tiderna skapligt för man ska ju snart upp och jobba igen. Andra omgången tappar man lite, orkar inte riktigt med att bli sjuk en gång till och har svårt att förlika sig med det. Fattar inte vad som händer men tillvaron glittrar till lite och man försöker intala sig att snart är det över.

Tredje gången, vad finns kvar då? När man inser för tredje gången att man fått feber och knappt klarar av att sitta upprätt i soffan? Det finns inte så mycket kvar att jobba med då vad gäller klämkäcka positiva floskler. De har redan gått åt under omgång ett och två.

Vetorätt?

Någonstans här undrar man om inte FN kan ha lagstiftat om en vetorätt man kan åberopa inom området mänskliga rättigheter. Som man kan ta till när det börjar komma till absurda nivåer. Tur att man har en förstående chef i saltgruvan, annars hade man väl blivit utslängd för maskning och arbetsskygghet medelst hypokondri.

Medan jag googlar på eventuella blanketter från FN och jobbar vidare på mina liggsår ska jag också försöka få ihop ett lite gladare inlägg till nästa gång. Kanske finns det några roliga piller man kan få hjälp av för att se allt i ett rosa skimmer?

4 Comment

 1. Hanna says:

  Fy vad jobbigt! Krya på dig. <3

  1. admin says:

   Tack, en gör så gott en kan. 🙂

 2. Christina says:

  Krya på dig! Jag har sluppit sjukdomar på ett par år men i januari åkte jag på influensan, kändes som jag var nära döden, himmel vad sjuk jag blev… Nu vill jag ha vårvärme!

  1. admin says:

   Nu är det verkligen dags för vår tycker jag!

Comments are closed.