Sommarkänning

Tänk att vi äntligen fick lite sol och värme! Till en början lite svårt att hänga med så jag tog på mig tjockjackan på morgonpromenaden, vilket jag fick ångra efter ett tag. Att få känna solen värma mot ansiktet igen, det var längesedan och jösses som jag har saknat det. Äta frukost ute på altanen och sitta och läsa i en bok och känna hur solen värmer mer och mer. En av de absolut bästa sysselsättningarna jag vet är att sitta ute på altanen på sommaren och göra smycken. Gärna med en hund eller två i närheten.

Det var precis vad jag gjorde idag, började göra planer för sommarens aktiviteter, fundera på vilka smycken som behövs och även börja fundera på om jag ska utveckla nya. Medan jag satt där och planerade passade jag också på att göra några fler fotlänkar. Säsongen för dem står för dörren och det är något som kan gå åt framöver, bäst att vara lite förberedd då.

Detta är inlägg 56 av 100 i inititiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 5 mars 2017.