Uttråkad

Ibland när det är fullt upp i vardagen kan i alla fall jag tänka att det skulle varit skönt att bara bli lite sjuk någon dag eller två för att hinna landa. Inte för att det händer. Dagarna swishar på från måndag till fredag och vips så är det måndag igen utan att man visste ordet av.

Någon gång ibland blir man ju sjuk och då känns det inte alls sådär lugnt och trevligt som man hade tänkt sig. Man orkar ju ingenting utan ligger mest och skräpar. Så vad det förra veckan i ett par dagar. När man dessutom inte är helt utslagen utan bara har lite feber, lite huvudvärk men inte orkar något blir jag lite rastlös. Kommer på mig själv med att tänka att jaha, nu gick en dag till utan att jag fick något vettigt gjort. Tills jag kommer på att anledningen är ju att jag är sjuk.

I torsdags var jag på hugget igen, även om jag var fasligt trött efter jag kom hem från saltgruvan. Glad åt att jag äntligen var frisk igen satte jag igång att planera både det ena och det andra. Det funkade till lördag när jag plötslig blev dålig igen. Samma symptom och samma trötthet.

Då går vi alltså in på rond två denna veckan. Om jag var rastlös förra veckan kan ni tänka hur rastlös jag är nu. Bara att nu orkar jag om möjligt ännu mindre.

Så jag hasar mig från sängen till soffan. Blir trött på att sitta i soffan och hasar tillbaka till sängen. Läser lite. Tittar lite på TV. Och står knappt ut med mig själv.

Orkar inte ens pärla.