Välkomna!

Tänkte att det hör till god uppfostran att presentera sig så vi börjar där.

Du har precis ramlat in på DaybreakCrafts blogg. Daybreakcraft är mitt företag där jag säljer handgjorda smycken. Har försökt att sluta flera gånger faktiskt, växa till mig och börja med mer vuxna hobbies som att följa TV-serier, dricka cappuccino eller shoppa. Men hur mycket jag än har försökt intala mig att jag har tröttnat går det en tid och så får jag det där kliet igen. Som man bara måste klia tillbaka på, eller som i detta fallet, ge utlopp för och börja skapa med pärlor igen. Det går liksom inte att sluta för rätt var det är har jag huvudet fullt med designidéer som bara måste få se dagens ljus. Och då ger jag efter.

Efter att hållit på så i flera år var det bara att konstatera, det här går nog inte över i första taget. Bara att go with the flow och utveckla. Eller ”embrace” som innefolket säger.

Vid det här laget har du säkert listat ut vad du kommer kunna läsa om på den här bloggen men jag förtydligar i alla fall, så att du inte missar något. Pärlor alltså. Smycken, stenar och pärlor. En och annan palm också, och annat som gör livet gott att leva. Men framför allt smycken och material från naturen för vet du vad, naturmaterial är roligast att jobba med. Förutom att det är bra hållbart så finns det så fantastiskt mycket vackert från naturen så man nästan får dåndimpen när man tänker på det. Det var så företagets slogan föddes:

”För varje individ som ser naturen med hjärtat och uppskattar välgjort hantverk”